Πότε να περιμένω τη παραγγελία μου;

Η διαδικασία της παραγγελίας είναι εύκολη και περιλαμβάνει απλά βήματα, κατά τα οποία εσείς απαντάτε στις ερωτήσεις που σας κάνει ο οδηγός παραγγελίας του καταστήματος (σχετικά με τη διεύθυνση αποστολής, τον τρόπο πληρωμής κ.λπ.).

Μόλις τελειώσετε, ο οδηγός σας ζητά να κάνετε «Κάντε Παραγγελία» .Μόνο εάν πατήσετε «Κάντε Παραγγελία» έχετε ολοκληρώσει την παραγγελία σας. Ο χρόνος παραγγελίας σας εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα του προϊόντος που αναγράφεται δίπλα σε κάθε προϊόν. Εφόσον το προϊόν που παραγγείλατε είναι άμεσα διαθέσιμο, θα σας αποσταλεί σε 1 με 5 εργάσιμες ημέρες. Για τα βιβλία που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, θα έχετε ενημέρωση για τον χρόνο αναμονής από το κατάστημα.

Με τι τρόπο μπορώ να πληρώσω την παραγγελία μου;

Οι τρόποι πληρωμής που υποστηρίζουμε αυτή τη στιγμή είναι:

  1. Με καταβολή του ποσού στον τραπεζικό μας λογαριασμό.
  2. Με αντικαταβολή κατά την παράδοση των προϊόντων ( κόστος αντικαταβολής 2,00€ ανά παραγγελία)
  3. Υπάρχει και άλλος ένας τρόπος αποστολής ο οποίος δεν σας επιβαρύνει με κάποιο κόστος (παραλαβή από το κατάστημα). Επιλέγετε τον τρόπο πληρωμής που θέλετε αλλά δεν θα έχετε κάποιο επιπλέον παρά μόνο το ποσό για την αγορά του προϊόντος το οποίο το πληρώνετε στο κατάστημα μας.

Ποια είναι τα έξοδα αποστολής για κάθε παραγγελία;

Για αποστολές εντός των Ιωαννίνων – Δωρεάν αποστολή για παραγγελίες άνω των 5,00€ (ισχύει για όλα μας τα προϊόντα)

Για αποστολές εκτός Ιωαννίνων – Με courier στον χώρο σας με χρέωση 2,90 € μέχρι 2Kg. Κάθε επιπλέον βάρος χρεώνετε με 1,00 € ανά κιλό.

Για αποστολές άνω των 50,00€ – Δωρεάν αποστολή στον χώρο σας. ( Δεν ισχύει για χαρτικά και σχολικά βιβλία (ΙΤΥΕ ΔΙΟΦΑΝΤΟΥ), των οποίων τα έξοδα μεταφοράς χρεώνονται κατόπιν συνεννόησης.)

Για αποστολές στο εξωτερικό 

 Τα μεταφορικά έξοδα αποστολής υπολογίζονται κατά την διαδικασία της παραγγελίας.

Πώς θα είμαι σίγουρος/ή ότι τα στοιχεία μου θα είναι ασφαλή;

Το books4u.gr διαθέτει πιστοποιητικό SSL Certificate – GeoTrust RapidSSL το οποίο παρέχει πλήρη κρυπτογράφηση των προσωπικών σας δεδομένων. Οπότε καθιστά στον (ανεπιθύμητο επισκέπτη) αδύνατη την κλοπή των δικών σας προσωπικών στοιχείων (π.χ στοιχεία πιστωτικής κάρτας, αριθμό τραπεζικού λογαριασμού, τηλέφωνο κλπ).